Seniorer har for alvor fundet vej til netdating

senior-dating

Nettet boomer af muligheder for at møde en partner. Det har mange seniorer også fundet ud af. Der er derfor sket en kraftig stigning i antallet af seniorer, der dater på nettet. Det er der flere forskellige grunde til.

Det er blevet normalt at søge en partner i den tredje alder

Først og fremmest er seniorer blevet bedre til at begå sig på internettet. Tidligere havde mange ældre svært ved det, og det krævede meget af dem at gøre det. En del skulle have hjælp til selv helt små ting så som at tjekke deres e-mail.

Det har seniorer i dag ikke noget problem med. Ved senior forstås en alder på 50 plus – i hvert fald ifølge de fleste dating sider i Danmark. Der kan være variationer. Mange seniorer har lært at bruge internettet, mens de stadig var på arbejdsmarkedet, eller de befinder sig på arbejdsmarkedet lige nu. De kan derfor nemt navigere rundt i de forskellige datingfora, der findes på nettet.

En anden grund til at flere og flere bruger netdating er også, at det er blevet mere udbredt for seniorer at søge efter en partner. Tidligere accepterede man i langt højere grad at være alene. For nogle skyldtes det, at de ikke var interesserede i et ægteskabslignende forhold, men at der heller ikke var andre muligheder.

I dag ser man ikke skævt til det, hvis et par vælger at leve hver for sig. Det er endnu en grund til, at der er flere seniorer, der bruger netdating.

Derudover har seniorer også fundet ud af, at det er meget nemmere at møde en partner med de samme interesser, når man søger på nettet, end når man søger ude i virkeligheden. På nettet melder folk klart ud, hvad de står for, og hvad de leder efter. På den måde bliver det nemmere at finde en partner med de samme interesser og fremtidsønsker.

Mange seniorer møder hinanden på nettet

I dag møder mange seniorer hinanden på nettet. Mange seniorer er vokset op med at have pennevenner som børn. Det kan være pennevenner, der boede i den anden ende af landet, eller som boede i helt andre lande. De er derfor vant til at skrive sammen i lang tid. Mange seniorer tager sig derfor god tid til at skrive sammen på nettet, så de virkelig kan få en fornemmelse af, hvordan den anden person er.

På et tidspunkt mødes seniorer dog også. En af grundene til, at seniorer ofte har meget held med at date via nettet, er, at de er mere rummelige end yngre generationer. De har ikke de samme strikse krav til, hvad en partner skal kunne, og hvordan han eller hun skal se ud.

Hvis de ikke vil bo sammen med en partner, har de for eksempel ikke et problem med, at denne bor i en helt anden by og ikke har lyst til at flytte. Når de er pensionerede eller efterlønnere, giver det dem masser af tid til at besøge deres kæreste og dermed bruge meget tid sammen. På den måde undgår de en lang række af de konflikter, som yngre mennesker ofte står over for.

Er du klar til senior dating?

Så er det bare at kaste dig ud i det. Du må finde ud af, hvor du ønsker at oprette en dating profil. Det kunne fx være på senior.dk, som har et rigtigt godt ry. Husk at finde et vellignende profilfoto og skriv en tekst, som fortæller om dig på en spændende, men også realistisk måde. Måske kan en god ven eller veninde være en god hjælp her. Inden længe er du muligvis på vej på din første date!

 

Be the first to comment on "Seniorer har for alvor fundet vej til netdating"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*